Renkli Pantolon Modası











Bir süredir devam eden renkli pantolon modası 2014 yılın da yine modaseverlerle buluşuyor. Jeans modellerinden bol ve dar kesim bayan pantolon modellerine kadar birçok renkli pantolon tasarımı ünlü markaların koleksiyonlarında yerini almaya devam ediyor.


Şimdiye kadar herhangi bir renkli pantolon almamış olabilirsiniz yada her zamanki çizginizden çıkıp farklılık yaratmak adına renkli pantolon edindiniz ama bu tür pantolonları nasıl kombin edeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz.








Aslın da bu iş sandığınız kadar zor değil. Renkli pantolon üzerine onumu bunumu giysem diye düşünmeyin. Günümüz de artık canlı ve zıt renklerin birlikte kombin edildiğini düşünecek olursak sizlere ufak tefek bazı tüyolar verebilirim..

Eğer sahip olduğunuz renkli pantolon modeli bol paça ve geniş kesimse üzerine özellikle dar kesim ve vücuda oturan bluzları tercih edebilirsiniz. Renk konusuna gelince çok fazla düşünmenize gerek yok tamamen birbirinden farklı zıt renkleri rahatlıkla kombine edebilirsiniz. Renkli jeans modellerinin üzerine yine dediğim gibi istediğiniz şekilde bir bluz altına eğer babet yada spor ayakkabı tercih ederseniz kıyafetiniz spor olarak kombin olacaktır. Eğer yüksek topuklu bir ayakkabı tercih ederseniz son derece şık bir kombine dönüşecektir. Ben mesela slim renkli pantolon altına yüksek topuklu ayakkabı modelleri çok yakıştırıyorum. Fiziğinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız tamamen topuklu tercih ederek renkli slimlerinizi kombin yapabilirsiniz.





Tek renk yada koyu renklerde pantolon çizginizden artık çıkmanın zamanı geldi. Renkli pantolonları yaz kış her mevsim rahatlıkla kombin ederek kullanabilirsiniz. Özellikle 2013 yazın da bol paça renkli pantolonlar çok moda. Beğendiğiniz ve size uygun gelecek renkleri bugünlerde yapacağınız alışverişlerinizde tercih ederek elbise dolabınızda yeni imajınız için yer açmanın zamanı geldi;)

Ünlülerin de tercih ettiği renkli pantolonların kombin örneklerini daha yakından görmek isteyenleri galerimize bekliyoruz. Galerimizde birçok model ve renkteki pantolon kombinlerini daha yakından görüp inceleyebilir ve farklı fikirler edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder