2013 YAZ EN ÇOK TERCİH EDİLEN ELBİSE MODELLERİ

2013 yaz sezonunda moda her ne kadar siyah ve beyaz hakimiyetinde başlamış olsada, mint yeşiller, neonlar, tropikal etkiler, floral ve geometrik desenler, metalikler ve danteller ile son buldu.Şimdi gelin 2013 yazının en çok tercih edilen elbiselerine göz atalım. 
İşte benim en beğendiğim 2013 yaz; en iyi 10 elbise modeli! 

10- SİYAH MİNİ ELBİSE ! 
Her ne kadar insanlar yaz rengi olarak 'beyaz' rengi bilselerde, geride bıraktığımız sezon durumlar biraz daha değişti. Haliyle de güneş çeken siyah elbiselerde geçen sezounun favorilerinden oldu.

9- FUŞYA ELBİSE !
''2013 Yazının en tatlı rengi neydi?'' diye kime sorsanız, ''Pembe-Fuşya'' cevabını alacağınız kesin! Neon renklerden, pastel tonlarına kadar pek çok pembe-fuşya tonu geçtiğimiz sezon etrafımızı sarmış durumdaydı.
8- CUT-OUT ELBİSE !


Çekici ve şık görüntüsü ile Hollywood yıldızlarından, sokak yıldızlarına kadar herkesi büyüsü altına alan cut-out elbiseler, benim de en sevdiğim modellerden biri!

2013 Yaz Elbise Modelleri

7- CEKET ELBİSE !
Çok ilgi görmeyen bu trend, açıkcası benim radarıma girmeyi çoktan başardı!
6- GEOMETRİK DESENLİ ELBİSE !
2013 Yaz sezonun yine en hit trendlerinden biri olan geometrik desenler, elbiseler için de vazgeçilmezlerdendi.
5- MAXİ ELBİSE !
Bir nevi yaz demek, uzun elbise de demek! Geride bıraktığımız yaz sezonunun en favori elbise modeli hiç kuşkusuz; ince askılı, maxi elbise modelleri.
4- SPOR ELBİSE !
Bazen plaja inerken bazende alışverişe çıkarken gündüzlerin hayat kurtarıcısı spor elbiseler geçtiğimiz sezonda çok fazla tercih edildi.
2013 Yaz Elbise Modelleri
3- FLORAL DESENLİ ELBİSE !
2013 Yaz sezonunun en hit trendlerinden biri olan floral desenli elbiseleriniz ile yazın çoşkusunu çıkarmaya devam edin.
2- SIRT DEKOLTELİ ELBİSE !
2013 Yaz sezonun en iddalı trendlerinden biri olan sırt dekolteli elbise modelleri, hem gece, hem gündüz için yaratılmışlar adeta. 
1- DANTEL ELBİSE !
Ve geldik en sevdiğim elbise modeline; zamansız, şık, romantik ve tutkulu dantel elbiseler! Bütün modeller bir yana dantel elbise bir yana. Kesinlikle her kadının dolabının vazgeçilmez parçalarından yalnızca biri.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder