2013-2014 PUANTİYE MODASI

Nostaljik puantiye bu kış yine moda

1950'li ve 60'lı yılların en önemli desenlerinden olan puantiye, 2013-2014 sonbahar/kış sezonunda yeniden moda oluyor. Aslında hemen hemen her sezon kendini yenileyerek ortaya çıkan bu trend, özellikle siyah ve beyaz renklerde klasikleşmiş bir desen olmuş. Bu deseni sevenler için güzel haber: Puantiye desen, bu kış elbiseden ayakkabıya bir çok giyim parçasında yerini alıyor.

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Twigy ve daha sayamadığımız bir çok stil ikonunun favorisi olan, her daim nostaljik ve feminen bir görüntü veren puantiye desen giyene eforsuz bir şıklık vaadediyor. Bu şık desenin sade bu kış değil, önümüzdeki yaz sezonunda da trend olacağını şimdiden söyleyelim.

Puantiye parçaları nasıl giymeli?
1- Puantiye pantolon ve bluz: Puantiye bir pantolon ya da bluz verdiği şık havayla bu sezon favorilerinizden biri olabilir.Özellikle armut tipi vücudunuz varsa ve basen, bacak bölgenizdeki fazlalıklardan şikayetçiyseniz puantiye bluzlardan yardım alabilirsiniz. Dikkat üst tarafınıza çekileceğinden daha ince görünmeniz mümkün olacak.
Tabi bu şekilde giyinirken tek renk bir etek ya da pantolon seçmeyi unutmayın.


2- Puantiye elbise: İşte harika bir nostaljik parça! Eğer ufak tefek bir yapınız varsa ufak puantiye desenleri, uzun boyluysanız daha büyük puantiye desenleri seçebilirsiniz. Tercihinizi bele oturan modellerden yapabilir, elbisenizi tek renk opak çorapla tamamlayabilirsiniz.
















3- Puantiye aksesuarlar: Puantiyeyi giymekten çok hoşlanmıyorsanız, aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Puantiye fular, çanta, saç bandı gibi parçaları kıyafetinize hareket katmak için kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder