2013-2014 SONBAHAR/KIŞ TRENDLERİ


2013-2014 Sonbahar/Kış Trendleri                                                                                                  Kış sezonu trendleri birbirinden güzel temalardan oluşuyor. 2013-2014 Sonbahar/Kış trendlerinde öne çıkan trendlere göz attığımızda, çoğu temanın bizleri geçmişe doğru zaman yolculuğuna çıkardığını söylemek gerek... "Peki geleceğe yolculuk yok mu?" derseniz, o da var. Bir çok farklı eğilimin aynı anda buluştuğu 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda eminim herkesin çok seveceğini düşündüğümüz bir çok trend var!


2013-2014 Sonbahar/Kış trendlerinde neler var?                                                                 Öncelikle bu kış retro akımların baskın olduğunun altını çizelim. Retro akımlar derken belli bir dönemin ikonikleşmiş giyim parçalarını kastediyoruz. Sezonda öne çıkan retro temalar arasında 1990'lardan Grunge, 1970'li yıllardan Punk ve 1960'lı yılların ilk dönemini yansıtan trendlerle karşı karşıyayız! Bunun dışında ihtişamıyla öne çıkan Rönesans teması ve geleceğe işaret eden Fütürizm akımlarını belirtmeden olmaz.. Geçen sezonun hiti Askeri (Military) biraz şekil değiştirerek trendleri etkilemeye devam edecek. Maskulenlik eğilimi ise bu kış da devam ediyor, yer yer kaybolan kadınsı hatlar androjen duruşa selam ediyor..
2013-2014 Sonbahar/Kış renkleri neler?                                                                                   Bildiğiniz üzere 2013'ün resmi rengi zümrüt yeşiliydi. Zümrüt yeşiline ek olarak mavi ve kırmızı tonlarının dikkati çektiğini söylemek mümkün. Kobalt mavi yine ağırlıklı olarak görülürken, pastel tonlarda maviler ve lacivert rengi moda haftalarında sık sık görülüyor. Ateş tonlarında kırmızılar ve turuncular, Oxblood bordo ve morun tonları dikkat çekici renklerden. Pastel pembe her yerde... Military temasının etkisiyle asker yeşili, yağ yeşili, hardal ve Camel tonları trend. Nude renk trend olmaya devam edecek. Fildişi, ekru ve beyaz gibi renkler de kışın içimizi açacak. Kar kış demeden baştan ayağa beyaz giyinmek sezonun hiti olacak. Vazgeçilmez siyah ise bu sezonun renk trendleri arasında başı çekiyor...
2013-2014 Sonbahar/Kış desenleri neler?                                                                                       Bu sezon ekose, kareli, çizgili, ince çizgili (Pinstripes), kazayağı (Piyedepul), çiçek desenleri, hayvan desenleri (yılan, leopar, zebra), kamuflaj, retro grafik desenler çok moda!                        Trendler hakkında daha detaylı bilgi almak için sürekli güncellediğimiz                                 2013-2014 Sonbahar/Kış trendleri sayfamızı mutlaka ziyaret edin: www.kiracmoda.com.         Sizin için seçtiğimiz 2013-2014 Sonbahar/Kış ürünlerinden bazıları:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder