Kolyeler...

Altın Kolyeler

Artık çok çeşitli ve günlük de kullanılabilecek birçok altın kolye modeli var. Küçük, sade,taşlı, beyaz ve sarı altının kombinasyonu… birçok çeşit görmek mümkün. Bu kolyeler hem kendi şıklığınızı tamamlayabilir hem de özel günlerde sevdikleriniz için kıymetli bir hediye olabilir..  



 Sevimli Hayvan Kolyeleri                                                                                                   Taşlı, sevimli hayvan kolyeleri şimdi çok moda.. Denizatı, baykuş,fil, kedi gibi birçok hayvan şeklinden yapılan kolyeler her yaşa hitap ediyor. Hem kendinize hem de çocuğunuza alabileceğiniz ve genellikle renkli taşlarla süslenen bu  kolyeleri günlük hayatta  şık ve sevimli aksesuarlar olarak kullanabilirsiniz..  








Aşk Kolyeleri
Sevdiğinize duygularınızı göstermenin güzel bir yolu aşk kolyeleri . Aşk ve sevgi sembolleri ile tasarlanan taşlı,gümüş,altın kolyeler sade ve zarif görünüyor. Yalnızca özel günlerde değil, herhangi bir gün de küçük bir sürprizle sevginizi gösterebilir, sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. İnternet ortamında kolayca bulup satın alabileceğiniz birçok site ve bu sitelerde bolca model bulabilirsiniz. 





Kolye Seçimi
Çeşitli malzemelerden üretilen kolyeler, taşlı, deri ile yapılmış, kısa, uzun, gümüş, örgü, kumaş, altın, metal, boncuklu olarak değişik şekillerde olabiliyor. Bu kolyeleri bütün kıyafetler ile uyumlu olması bayanlara kolaylık sağlıyor. İş hayatında genellikle resmi kıyafetler giyildiğinden bu kıyafetler ile genellikle daha küçük olan ve kıyafetin rengine uygun olan kolye modellerinin kullanılması daha uygun. Günlük hayatta spor kıyafetler üzerine uzun taşlı, boncuklu, zincirli veya metal kolye modellerini kullanmak oldukça kolay. Yaz aylarında ahşap kolyeler rengârenk boyanmış şekilde kolye formunda satışa sunuluyor. Yaz aylarında bu kolyeleri kıyafetler ile oldukça şık kombinasyonlar oluşturarak kullanmak mümkün. Abiye kıyafet giydiğinizde ise kullanacağınız kolye seçiminiz değerli malzemelerden üretilen kolyelerden tercih etmeniz uygun olacak. Altın kolyeler, pırlanta kolyeler, inci kolyeler kıyafetlerinizi tamamlayacak olan kolyeler arasında yer alıyor. Değerli materyallerden yapılan kolyeleri takmayı tercih etmeyen bayanlar ise abiye kıyafetler için özel olarak üretilen ve görünüşü oldukça hoş olan boncuk kolyeler veya kumaş işlemeli kolyeleri kolaylıkla kullanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder