2013-2014 SONBAHAR / KIŞ TRENDLERİ: METALİK

2013-2014 SONBAHAR / KIŞ TRENDLERİ: METALİK

Metalik renklerin ışıltısına hazır olun!

2013/2014 sonbahar-kış sezonunda sadece grilere ve siyahlara büreneceğimizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz! Tasarımcıların koleksiyonlarına bakıldığında öyle bir niyetlerinin olmadığı çok açık görülüyor. Bu sezon iddialı ve dikkat çekici bir trend olan metalik renklerin dört bir yanımızı sardığına tanık olacağız. Kıyafet, aksesuar ve makyaj trendlerini de etkileyen metalik akım, bu kış göz alıcı kombinasyonlara imza atmanızı sağlayacak.


Metallik renklerin 50 tonu...

Giorgio Armani, Prada, Giles, Balmain ve Marc Jacobs gibi tasarımcıların hazırladığı kış koleksiyonlarında görünen odur ki, baştan ayağa metalik kıyafetler bizleri bekliyor. Üstelik renklerde bu yıl altın ve gümüşün dışında yeşil, mor, mavi gibi metalik canlı tonların yer aldığını görüyoruz. Fütüristik akımların etkilediği renkler, bu kış holografik parçaları da trend haline getiriyor.

Metalik makyaj ve manikür de sezonun trendlerinden

Metalik trendinin çantadan ayakkabıya, giyimden kuşama etkilemediği şey kalmamışken, makyaj ve manikür trendlerinin de bu eğilimden etkilenmemesi düşünülemezdi. Özellikle gözlerde, dumanlı göz makyajında metalik tonların etkili olduğu görülüyor. Bir diğer trend ise metalik tırnaklar! Metalik ojelerin süslediği tırnakları bu kış metalik mor, mavi, yeşil, bordo, pembe, hologram ve tabi ki gümüş ve altın tonları süsleyecek.

Metalik renkler nasıl giyilir?

Metalik parçalar zaten gösterişli olduklarından takı ve ayakkabı gibi detayların sade tutulmasında fayda var. Metalik renkli bir etek ya da pantolonu beyaz, siyah ya da diğer nört renklerle birlikte giyebilirsiniz. Bu sezonun trend parçalarından metalik renkteki kazakları jean pantolonlar ile kullanabilirsiniz. Risk almak istemiyorsanız, metalik renkleri aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Sezonun trendi metalik çanta ve ayakkabılardan edinebilir, sade kıyafetlerinize de bu şekilde hareket kazandırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder