ŞİFON MODASI



Her ne kadar yaz sezonu geride kalsa da şifon kıyafetlere olan ilgi halen devam ediyor. Yaza damga vuran 2013 şifon kıyafetler her yaştan insan için vazgeçilmez bir parça olmuştu. Baktığınız her yerde bu modelleri görebiliyordunuz. Ancak sonbaharın gelmesi ile sokaklarda daha az şifon kıyafet modeli görmeye başladık. Bunun yanı sıra bu modelleri ısrarla tercih edenler de var. Sonbahar ve kış aylarında da şifon elbiselere kullanılabiliyor. Daha kapalı mekanlarda giymek için tercih edebileceğiniz bu modeller dinamik ve hareketli bir yapıya sahip. Yani bir partide ya da arkadaşlarınızla akşam yemeğinde şifon elbise modelleri kullanabilirsiniz.
Şifon kıyafetlerde kısa ya da uzun boy modeller tercih edilebiliyor. Parça parça şifon kullanılan modeller hem abartıdan uzak, kullanışlı hem de sonbaharda da rahatlıkla giyilebilecek modellerdir. Şifon elbisenizi bu aylarda giymek istediğinizde üzerine bir ceket kombin ederek kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra 2013 şifon elbise modelleri arasında sıkça kullanılan yeşil, beyaz, pudra rengi ve siyah gibi tonları yeni sezon da oldukça sık görebileceksiniz. Arkadaşlarınızda günlük bir buluşma için şifon elbise tercih edebilirsiniz. Kullanacağınız model etek kısmı ya da sadece üst kısmı şifon kaplama olmalı. Bunun yanı sıra ince şifon detayların yer aldığı sade tasarımlarda günlük elbise için uygun bir seçim olacaktır. Uyumlu bir çanta ya da takı ile hem şık hem de rahat bir görüntünüz olacaktır. Şifon elbise modellerinde bu yıl straplez modeller çokça tercih ediliyor. Bu modelleri sonbahar aylarında da kullanabilirsiniz. Ancak bir ceketle kombinlediğiniz zaman modaya ayak uyduran bir tarzınız olabilir. Bunun yanı sıra mini etekli modelleri de çok beğeni görenler arasında yer alıyor. Kendinden desenli kumaşların yer aldığı şifon elbiselerde başka bir aksesuara gerek kalmıyor.
Şifon elbise modelleri 2013 yılı bitene kadar güncelliği koruyacak modellerden bir tanesi. Dolabınızda elbette elbise modellerine yer vermeniz gerekecektir. Bunun için kullanabileceğiniz şifon elbise modellerisize gideceğiniz yer için en uygun kıyafeti sunmuş olabilir. Bunun yanı sıra asimetrik kesimlerin ya da iki renkli modellerin de yer alabildiği şifon elbise modelleri arasında seçim yapmak da zevkinize kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder