2013 2014 MODASI RENKLERİ

Hafta sonu geldi,çattı. Artık yeni sezon sonbahar kıyafetleriyleriyle gardırobumuzu yenileme, yazlık-kışlık giyeceklerimizi yer değiştirme zamanımız geliyor. Bu yüzden biz de sezonun moda renklerini ve son trendlerini sizin için araştırdık. Kombinlerinizi hazırlayın,eksik parçalarınızı belirleyin ve şimdiden alışveriş listenizi yapmaya başlayın Melekler!
Her yıl dünyadaki son renk trendlerini belirleyen Pantone’nun 2013 yeni sezon Sonbahar-Kış renkleri bir harika. Hem içimizi açacak iddialı renkleri hem de sonbaharın soft tonları ile enerjimizi dengeleyip mevsimin tadını çıkaracagız gibi gözüküyor. Ayrıca Pantone, 2013 yılı rengi olarak belirlediği Zümrüt Yeşili’ni de sonbahar paletine eklemeyi unutmamış.
Hangi renkler yok ki? Fuşya, Bordo, Yeşilin tüm tonları, alacalı Morlar ve Kırmızılar, soft ton severler için Toprak ve Gri, adaların esintisi Mavilerle, içimizi ısıtacak bahar renkleriyle sonbahar-kış’in kasvetli havasının bir bileşimi adeta. Benim bir melek olarak favori renklerim fuşya, deniz mavisi, ve mor tonları. Şimdiden gardırobumu bu  renklerin aksesuar ve makyaj malzemeleriyle doldurmayı düşünüyorum. Ya  sizin favori renkleriniz hangileri???



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder