Sezonun en dikkat çeken rengi kırmızı. Bu baştan çıkarıcı, kışkırtıcı renk şüphesiz ki sadece cesaretli kadınların tercihi olacak…
“Hey ben buradayım” demenin en kestirme yolu kırmızı giymektir. Kımızı giymek cesaret ister, kendine güven gerektirir. Çocukluğumdan beri kırmızının albenisinden kendimi hiç alamadım. Hâlâ her sezon bir kırmızı elbise, bir kırmızı rugan ayakkabı alamazsam rahat etmem.
Peki, kırmızıyı bu kadar özel yapan şey nedir? İşte kırmızı hakkında internetteki cevherler;
Kırmızı iştah açar. Bu nedenle pek çok gıda, içecek markaları logolarında kırmızıyı kullanır.
Boğalar kırmızıya saldırmazlar, çünkü renk körüdürler. Onlar önlerinde sallanan koyu renkli beze saldırırlar.

Kırmızıya tutkun kadınlar, şen ve hayat dolu olup çabuk heyecanlanıp öfkelenirlermiş. Aceleci, tez canlı olup beklemeye tahammül edemezlermiş. Aynı ben!
Kırmızıyı her renge tercih eden erkekler ise korkusuz olup, adeta tehlikeye davetiye çıkarırlarmış. Sebatlı olmazlarmış, çabuk heves eder çabuk bıkarlarmış. Ben almayayım!
Kırmızı Feng-Shui’ye göre iyi şansın ve şöhretin rengiymiş.








KIRMIZI GİYMENİN PÜF NOKTALARI
  • İş görüşmesine veya mahkemeye giderken kırmızı giymeyin. Agresif veya fazla atak görünmek her iki halde de pek iyi bir fikir değil. Eğer satış işinde çalışıyorsanız, üzerinizde küçük kırmızı bir aksesuar bulundurmanızda fayda var.
  • Kırmızı giyecekseniz, gösterişli takılardan uzak durun. İncecik altın zincirleri ve halka küpeleri tercih edin. Klasik kesimli bir kırmızı elbise ile en iyi seçim incidir. Eğer straples kırmızı bir gece elbisesi giyecekseniz, pırıltılı kristalleri veya pırlantaları tercih edin.
  • Kırmızıyı en iyi kombinleyen renkler, siyah ve kremdir. Ama biraz cesursanız, türkuaz maviye, çikolata kahveye, camel tonlarına şans verin derim. Hatta yeşil. Şaşırmayın, bu renkleri kırmızıyla kullanmayı deneyin asıl o zaman şaşıracaksınız.
  • Siyah-beyaz çizgili bluz, siyah pantolon, kırmızı ayakkabı ise her zaman stylish görünmenin garantisidir. Kırmızı rujunuzu da unutmayın!
  • Kırmızı manto ve kırmızı ayakkabı her zaman hayat kurtarır. Altın, gümüş, siyah ayakkabılar, kemerler ve takılar kırmızıya tat katar.
  • Kırmızı pofuduk bir kazakla, jean pantolon sizi genç ve enerjik gösterir.
  • Kırmızı iç çamaşırı seksidir ve özel gecelerde can simididir.
  • Kımızıyla yapılacak iki tarz makyaj vardır. Gözler dumanlı, dudaklar natürel ve allık yok denecek kadar az olmalı ya da incecik eye-liner, rimel ve canlı bir kırmızı ruj yeterli olacaktır.
  • Kırmızı aşkın rengidir, aşkınızı kırmızı giyerek kutsayın
  • Akşam














    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder