İŞ GİYİMİNDE SON TRENDLER...



     Moda dünyası çok hızlı değişiyor. İş kıyafetleri de bu değişimden etkileniyor. Geçmişte ‘ciddiyetin’ hakim olduğu iş kıyafetlerinde, alışageldik kalıpların dışına çıkan modeller dikkat çekiyor. 

  Bu konuyu kapsamlı ele alırsak önce makyajdan başlayalım… Çalışan kadınların makyajsız işe gitmesinin çok doğru olmayacağını düşünüyoruz.  Ama çok çok abartılı bir makyajda yapmamak gerekir. Tercihiniz sezonun trendi olan doğal makyajdan yana kullanmanız    en mantıklısı… 

       Gelelim giyim tarzımıza....

   Moda çok hızlı değişiyor. Günlük hayatının büyük bir bölümünü işyerinde geçirenlerin ise hem modaya ayak uydurmak hem de çalışırken rahat kıyafetler giymek için tercihleri artıyor.
    Artık kadınlar da ceket pantolon ya da ceket etek yerine kendilerini gündüzden geceye taşıyabilen çok şık elbiseler ya da renkli bluzları tercih etmeye başladı. Bu yıl zamanının büyük bir çoğunluğunu ofiste ve toplantılarda geçiren kadınlar için de yeniliklerle dolu.



    Elbiseler Popüler
    Son birkaç sezondur özellikle elbiseler oldukça ön planda. Kullanım kolaylığı açısından ve kombinleme sorunu yaratmaması adına ve özelliklede iş kadınlarının seyahatlerinde az yer kaplaması adına elbiseler vazgeçilmez durumda.





        Bu yıl gri ve beyaz ön plan çıkarken çini desenler de dikkat çekecek. Bunların yanı sıra tasarımcılara göre yeni sezonun ofis modası, yapılan meslekle de örtüşmeli. Örneğin teknoloji yoğun sektörün tercih edeceği tasarımla hizmet sektörünün tasarımları farklılık gösterecek. Teknoloji yoğun sektörde, fermuarlar, metal aksesuarlar, dar üstler, eskitilmiş pantolonlar ön plana çıkarken hizmet sektöründe çift düğmeli ceketler, ince çizgili kumaşlar, beyaz gömlekler dikkat çekiyor
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder