Bir kadın, siyah küçük elbise ile asla fazla veya az şık giyinmiş olmaz...


      Siyah Nedir?                                




                                                                                      
  Siyah (ya da kara), bir renk değil renksizliktir.  Çünkü, aslında siyah renk yoktur.





Siyah rengi seven insanlar genellikle özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kimselerdir. Kendi kararlarını kendileri vermek isterler.


Moda dünyası, gizemli ve anlaşılması güç bir alemdir. Moda konusunda yorum yapabilmek için, bu konu hakkında çok fazla bilgiye sahip olmak, bu bilgileri düzgün bir şekilde yorumlamak, hepsinden öte, gerçek hayata ve faaliyete dökebilmek gibi yeteneklere ihtiyacınız vardır.

Moda, her zaman çok farklı renklere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yılın modası, her gün değişen trendlere göre belirlenir ve aslında birbiri ile çok zıt, çok ters tarzlar olsa bile, bir noktada birleşir.








Moda, yapısı itibari ile tek renkleri asla sevmez. Her mevsime göre özel kombinler ile renklendirilen kıyafetler, çantalar ve aksesuarlar bulunması gereklidir. Ancak bir renk var ki, modası asla geçmeyecek :Siyah!
Siyah, her kıyafete uyar.
Siyah renk, özellikle kırmızı ile kombinlendiği zaman çok güzel bir görüntü oluşturur. Beyaz gibi zıt renkler ile de kombin oluşturulabilen siyah renk, koyu yeşil gibi renkler ile de gayet güzel bir uyum sağlar.



Siyah renk, makyajınız ile çoğu zaman uyumludur.
Modası geçmeyecek tek renk olan siyah, her daim çekiciliğini koruyacak ve her zaman tahtını sağlamlaştırmaya devam edecektir. Çünkü siyah renk modası, asla değişmeyecektir.
Siyah renk, çoğu zaman yaptığınız makyaj ile uyumlu olacaktır. Çünkü siyah, farklı renklerin ortaya çıkardığı absürt kombinleri absorbe ederek, çok şık bir görünüş yaratmakta size yardımcı olur.
Siyah sizi asil kılar
Özellikle elbiselerde siyah tercih etmeniz, sizi asil bir görünüşe kavuşturacaktır. Aksesuarlarınızda, şapkanızda veya ayakkabınızda siyahı tercih etmeniz ise sizi bir cazibe merkezi haline getirecektir. Unutmayın, siyahın modası asla geçmez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder