MAVİ ELBİSE

Bir birinden şık bir o kadar da göz dolduran mavi elbise modelleri oldukça iddalı duruyor. Geçtiğimiz yılın da gözdesi olan mavi 2014'ünde vazgeçilmezleri arasına girecek gibi duruyor. Hanımların bu yıl da tercih edebilecekleri mavi ve mavi tonları dikatleri üzerine çekecektir. Elbise modelleri;






BOLERO
Bolero modası KIRAC  markasının tasarımıyla büyük yeniliklerle geldi.  Bolero modelleri çok beğenildi. Bolero pek kullanılan bir giysi türü değildi ancak zamanla çok daha fazla kullanılmaya başlandı. KIRAC bolero modellerini merak ediyorsanız eğer sitemizden inceleyebilirsiniz. Sizlere daha bir çok bolero modelini paylaşacağız.KIRAC Bolero modelleri günlük hayatta üzerinize atıp çıkabileceğiniz türde bir giysi. Dolayısıyla her an her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle yaz günlerinde bir t shirt üzerine atacağınız bolero ile şık bir kombin yaratabilirsiniz.
Siyah bolero modelleri boleroda en çok tercih edilen renklerden bir tanesidir. Renkli bolero ise yaz aylarında daha çok kullanılır. En güzel bolero modelini bulmalıyım gibi bir düşünceniz var ise KIRAC MODA sitesine bakabilirsinizrsiniz. 




SPOR ŞIKLIK: YELEK

Hem günlük yaşamda hem de spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz yelekler aynı zamanda çok şık bir görüntüye sahipler. Tarzınızı tamamlayacak spor yada klasik  modelleriyle yelekler KIRAÇ MODA'da size eforsuz şıklık sağlayacak.







KIRMIZI ELBİSE
Kırmızı her kadının ön göreceği gibi en iddialı renklerden bir tanesidir. Bu renkte giydiğiniz bir elbise elbette bulunduğunuz ortamda önce size dikkat çekilmesini sağlar. Ancak dikkat çekmek için olsun ya da olmasın kadınların kırmızı elbise modellerine karşı ayrı bir zaafı vardır. Vitrinde gözünüze takılan ilk modelkırmızı elbise modeli olduğu gibi kendinize yakıştırdığınız başlıca renkte kırmızıdır. Kırmızı elbiselerin en güzel yanı da ten renginize kolaylıkla uyum sağlamasıdır.  Modeli ne olursa olsun mutlaka kırmızı elbiseler en çok sevilen ve giyilen elbise modellerinden bir tanesidir.
KIRAC MODA nın birbirinden şık kırmızı elbiselerini sizlerle paylaşıyoruz...

ELBİSE
Hiç şüphesiz ki; her bayanın ani durumlarda ilk koştuğu, can kurtaranıdır elbise.Hiç bir zaman modası geçmeyen bu zarif parçayı KIRAC MODA'nın farkıyla sizlere sunuyoruz..











CEKETLER
Hanımların şıklıklarının tamamlayıcısı, kombinlerin kurtarıcı parçası ceketler gündemde olmaya devam ediyor. Bu yıl kış sezonunda bayanların vazgeçemediği ceketler, bahar sezonunda da gündemde olmaya devam edecek. KIRAC MODA'nın renk renk ve desen desen ceketler ile bayanlar çok şık görünecekler.Sizler için KIRAC MODA'nın ceket modellerini derledik...


DESENLİ TAYT
Çiçekli tayt tarzı dar kesim pantolonlar bu sezonun en trend pantolon modellerinden biri.Desenli taytlar bir çok kadın tarafından tercih edilen kıyafetlerdendir. Üzerine uzun şık bir tunik altına da sezonun moda çizmeleri ile beraber giyildiğinde ortaya oldukça şık ve trend bir sonuç çıkar.
Çiçekli taytlar özellikle günlük kullanım için son derece uygundur. Siyah taytlardan sıkılan kadınlar KIRAC MODANIN çiçekli ya da desenli taytlarını kesinlikle değerlendirmelidirler. 



KIRAC'DA SWEATLER ÇOK ŞIK!


90'larda şık olmanın en basit ve kolay yollarından biriydi Sweat giymek. Bu kolay şıklık anlayışı 2013-2014 sonbahar/kış sezonunda yeniden trend oldu. Üstelik KIRAC'ın Sweatleri çok şık  dikkat çekici ve çok ucuz. Bir çok renk ve desen seçeneği olan bu parçalar hemen her tarza uyum sağlamasıyla da kazakların pabucunu dama atacak gibi görünüyor.Bir sürü baskısı ve farklı modeli olan bu sweatleri artık sadece bir jean pantolonlarla değil, çok şık etekerle de kombinleyebilirsiniz. Sizin için KIRAC MODA'nın birbirinden şık kaliteli ve trend sweatlerinden örnekler sunuyorum.

Sevgiyle kalın...




DAHA FAZLASI İÇİN tık tık http://kiracmoda.com/


TESETTÜR ELBİSE

 Yeni yıla yeni bir başlangıç tesettürlü hanımlar için çok şık tesettür elbise kıyafetlerinden paylaşmaya devam ediyorum. Son 1 senedir adını sıkça duyduğumuz tesettür alış-veriş sitelerinden olan kiracmoda.comda  hem sezon sonu, hem de yeni sezon tesettür giyim modellerini uygun fiyatlarla almanız mümkün. Kıraç Moda'da , tesettür takım elbiseler, pantolon ve pantolon etekler, tesettür elbiseler, uzun etekler, tunik ve gömlekler, feraceler, aksesuar gibi ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabilirsiniz. Aşağıda sizin için Kıraç Moda'dan dan modeller yayınlıyorum. Çoğunluğu indirimli olarak satılan elbise modellerini beğeneceğinizi umuyorum.