ELBİSE

1960'lı yılların hediyesi...

Shift elbise 1960'lı yıllarda popüler olmuş oldukça kullanışlı bir elbise modeli... Genellikle kolsuz olan ama kollu modelleri de bulunan Shift elbiseler, vücudu sarmayan ancak çok da geniş olmayan kalıplarıyla hemen herkese yakışan bir modeldir. Retro akımların etkisiyle yine yeniden gündeme gelen bu kullanışlı elbiselerden bir kaç tane edinmek ne giyeceğimizi düşündüğümüz günler için hayat kurtarıcı olabilir.


Hemen her vücut tipine uyan Shift elbiseler, fazla kilolarından şikayet edenler için kurtarıcı rolü de üstleniyor. Bunun için mutlaka üzerinize yapışmayan ve biraz dökümlü bir Shift elbise edinebilirsiniz. Shift elbiseyi koyu renkte seçmeniz sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir.

Aynı şekilde zayıflığından şikayet edenler de Shift elbiselerden yararlanabilirler. Bunun için pileli modellerinden yada desenli Shift elbiselerden edinebilirsiniz. Vücudunuzun daha şekilli gözükmesi için fazla dökümü olmayan Shift elbiselerden edinmeye çalışın.
Shift elbiselerinizle bir çok yere gidebileceğinizi ve onlarla hemen her ortama uyum sağlayabileceğinizi unutmayın. Casual kıyafetleriniz için düz ya da desenli Shift elbiselerinizi botlarla, çizmelerle ya da spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. İş ve ofis ortamları için de nötr tonlarda Shift elbiselerden edinmeyi unutmayın. Ofis şıklığı için kolsuz Shift elbiselerden edinebilirsiniz. Üzerine blazer ceket ya da hırka alabilirsiniz. Parti ve gece davetleri için de metalik renklerde ya da üzeri boncuk ve taş işlemeleri Shift elbiseler kurtarıcınız olacak.